Bejelentés


Twilight; New moon; Solar eclipse Gyere és érezd jól magad!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
 Sziasztok ez az oldal az Alkonyat filmel és annak részeiről szól! A történet először könyvben, aztán mivel nagy sikere lett filmben is megjelent! Ezt a honlapot a legnagyobb rajongóknak csináltam szóval jó szórakozást! Figyelmeztetlek, hogy az oldal folyamatos suerkeztés alatt áll! PUSSZ; Szarky 


Itt a Twilight paródia- nagyon ász az előzetes de nemsokára, augusztus 17 láthatjátok.


http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=169665Twilight


Üdvözöllek a honlapon!


twilight welcome


Kérlek:


 twiligh ne lopj


          És


 twilight vendégkönyv


Nagyon köszönöm!


 twiligh köszi


És


 twiligh visszavárlak


 


Hírek
Hazugság, Csalás

SZERELEM, KÖNNYEK, FÉLTÉKENYSÉG - KRISTEN, ROBERT, TAJLOR ÉRZELMI DRÁMÁJA NEM CSAK A FILMBEN, A MAGÁN ÉLETBEN IS ZAJLIK, ÉS RETTENETESEN ÉRDEKLI A RAJONGÓKAT. CSAK HOGY AZ ÚJSÁGÍROK RÁJÖTTEK HOGY HAZUGSÁG AZ EGÉSZ! Jelent egy vancouveri rockkoncerten: Kristen Sterwart (19) gyengéden ráhajtja a fejét Robert Pattinson (23) vállára. Ő felé fordul és ránevet; az orruk hegye összeér, azt hinnénk, hogy mindjárt megcsókolják egymást. De nem! Két nappal később, a Los Angeles-i Teen Choice Awards- átadón Kristen kézen fogva sétál a vörös szőnyegen Tajlor Lautnerrel (17), mosolyognak, flörtölnek eggymással. A rajongók pedig össze vannak zavarodva: most pedig kit is szeret Kristen valojába? A romantikus Robertet vagy a jóképű Taylort? A szomorú valóság: egyikük iránt sem érez valódi szerelmet! Rob és risten között lejátszodó érzelmes jelenetek éppúgy meg vannak rendezve, mint a kaland Tayloral. ,,EZEK RÁRMAN CSAK SZÍNÉZKEDNEK- MONDJA EGY HOLLYWOODY BENFENTES.- AZ EGÉSZ ANNAK A PR-HADI- TERVNEK A RÉSZE, AMELYET AZ ALKONYAT-FILMEK KÉSZÍTŐI AGYALTAK KI.\" Rob hódításai, Kristen flörtjai: mint-mind porhintés! A producerek ilyen akciókkal szeretnék fenntartani az érdeklődést a film iránt. Az Újholdban Rob és Taylor egyaránt rányomul Kristenre, izzik körülöttük a levegő, csókok csattanak, könnyek hullanak. A stúdió arra kényszerítette a három fiatal színészt, hogy a magánéletben tovább játszák a szerepüket. Azért küldenek körbe a flörtölésükről készült képeket, hogy beindítsák a pletykákat. Egyszer Robao és Kristent láthatjuk szorosan összeimulva, máskor meg a lány Taylor mutatkozik be bensőséges pózban- pont mint a filmben, ahol Bellának választania kell Jackob és Edward között. Ettől aztán felpörögnek a rajongói fórumok, és az Újhold állandó beszédtéma marad. Hogy eközben hogyan érez Kristen, Rob és Taylor, az nem érdekli a producereket. Egyépként hasonló volt a helyzet Zack Efronnal (22) és Vanessa Hudgensszal (21) a High School Musical: az ő kapcsolatuk is reklámfogásnak indult, de a színjárékból nagy szerelem lett. Ki tudja, lehet, hogy Kristen és űrobert is ide jut?


LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!